در این دوره، مهارت آموزان درباره اصول تغذیه و اهمیت آن، اصول آشپزی و آماده سازی غذا، اصول مهمانداری، بهداشت محیط و مواد غذایی، سرو غذا و پذیرایی و همچنین اصول ایمنی و کنترل عفونت و نحوه برقراری ارتباط موثر در جهت انجام وظایف مهمانداری و پذیرایی بیماران و تیم پزشکی آموزش خواهند دید
مدرک تحصیلی مورد قبول : دیپلم و بالاتر - افراد با مدرک زیر دیپلم نیاز به ارائه گواهی 3سابقه کار در بیمارستان می باشند
شیوه پذیرش : مصاحبه
مهارت آموزان در طول دوره دروس مورد نظر را بصورت نظری – عملی در قالب کلاس – کارگاه – بیمارستان – هتل می گذرانند
مهارت آموزان پس از پایان دوره و دریافت مدرک معتبر از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی امکان فعالیت در بیمارستانها مراکز درمانی – آسایشگاهها – هتلها و اماکنی که نیاز به مهماندار دارند می توانند فعالیت کنند.
طول دوره : 173 ساعت ( 98 ساعت نظری - 75 ساعت عملی ) حدود دو ماه
مکان برگزاری دوره : موسسه آ موزشی سلامت اندیشان حکمت – بیمارستان هاجر (تهران)
با توجه به شرایط متقاضیان( شهرستانی بغیر از تهران) امکان برگزاری دوره در روزهای پایان هفته برای عزیزان شهرستانی هم مهیا می باشد
هزینه دوره چهار میلیون هشتصد هزارتومان میباشد که با توجه شرایط دوره و ضوابط وزارت بهداشت تا 20% احتمال افزایش وجود دارد
شروع دوره : اواسط بهار 1402
در صورت تمایل متقاضیان میتوانند تا 1402/01/30 درخواست خود را بصورت کتبی همراه با اطلاعات شخصی و تلفن تماس از طریق ایتا به شماره 09309157805 ارسال نمایند .
همچنین میتوانید نسبت به ثبت نام از طریق لینک زیر
http://learn.tkns.ir/links/reg_in_class.php?c=96
اقدام نماید