• خانه
  • وبلاگ
  • اجرای صحیح قانون تعرفه گذاری و استاندارد سازی نیروی انسانی‌؛ دو مطالبه اصلی جامعه پرستاری

اجرای صحیح قانون تعرفه گذاری و استاندارد سازی نیروی انسانی‌؛ دو مطالبه اصلی جامعه پرستاری

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
اجرای صحیح قانون تعرفه گذاری و استاندارد سازی نیروی انسانی‌؛ دو مطالبه اصلی جامعه پرستاری

پس از انتشار بیانیه مطالبه گرانه، گلایه آمیز و تند رئیس کل سازمان نظام پرستاری خطاب به وزیر بهداشت و مطالبه حقوق فراموش شده جامعه پرستاری؛ معاونین و مدیران این وزارتخانه با توسل به هر شیوه ای به انتقاد و مقابله با بیانیه مذکور پرداختند.

از پاسخ عجیب و به دور از تصور معاون محترم پرستاری که رئیس کل سازمان نظام پرستاری را لال شفا یافته خواندند، تا ادعای عجیب و غریب یکی از کمک پرستاران شاغل در معاونت توسعه وزارت بهداشت، مبنی بر پاسخ رهبر انقلاب به بیانیه مذکور!

به نقل از دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله خامنه ای، "رهبر انقلاب در نخستین روز سال ۱۴۰۲در قسمتی از بیانات خود، با سپاسِ خداوند برای دیدار حضوری مجدد با مردم متدین مشهد و زوار عزیز حرم حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام از همه دانشمندان، محققان، پزشکان، پرستاران، داوطلبان مردمی، مراکز تولید و تزریق واکسن و لوازم بهداشتی و دیگر کسانی که در سال های اخیر در مهار بلیه عمومی کرونا فعال بودند، تشکر و قدردانی کردند."

کاملا مبرهن است که در هیچ جای بیانات ارزشمند معظم له، هیچ اشاره ای به رضایت و قدردانی از عملکرد وزارت بهداشت نشده و ادعای روابط عمومی معاونت توسعه وزارت مذکور از اساس بی پایه و با پررویی تمام، نسبت دادن کلام منعقد نشده به رهبر معظم انقلاب است! هرچند نیازی به پرداختن به این مسئله نبود و همین که مدیر کمک پرستار روابط عمومی، کامنت های پست مذکور را در فضای مجازی نگاهی بیندازد و سیل اعتراض مدافعان سلامت را نسبت به ادعای بی اساس "رفاهیات و پشتیبانی از نیروی انسانی" ببیند کافیست!

اما در نهایت به بررسی بیانیه جنجالی دکتر میرزابیگی می‌پردازیم؛ مگر چه نکته ای از آن غیر از واقعیت بود که اینگونه باعث تکدر خاطر وزارت نشینان شد؟

آیا تعرفه های پرستاری بر اساس عملکرد پرستاران به حساب آنها واریز شد؟

آیا استخدامی از سال ۱۳۹۹در دوران وزارت دکتر عین الهی برای پرستاران بدون سهمیه انجام شد؟

آیا جوانان طرحی تعدیل شده زمان کرونا به کار خود بازگشتند؟ (اوج ناجوانمردی و بی اخلاقی قابل تصور)

و آیا فوق العاده خاص که مصوب سال های دور مجلس شورای اسلامی برای اعضای غیرهیئت علمی وزارت بهداشت است، اجرایی شد؟

قوانینی چون مشاغل سخت و زیان آور و قانون بهره وری و ... هم به جهت دلخوشی کادر درمان فقط اسم اجرا به خود گرفته و در همه مراکز کشور به صورت سلیقه ای اجرا می‌شود.

آیا انتقاد به عملکرد این وزارتخانه وارد نیست؟

بدون نگاه جناحی و سیاسی، آیا نباید از عملکرد ضعیف وزیر بهداشت در برخورد با پرجمعیت ترین قشر نیروهای خود، انتقاد کرد؟

ای کاش شعار دولت سیزدهم که گشت ارشاد برای مدیران است، جامه عمل بپوشد تا مدیران دولتی اینگونه به تخریب منتقدین خود نمی‌پرداختند و همین وقت را به احقاق حقوق درحال فراموشی اختصاص می‌دادند